Brändit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Roots Living luo tunnelman, jossa on hyvä elää

Roots Living on Basicon omistama suomalainen sisustusalan brändi, jonka mallisto koostuu ekologisesti ja vastuullisesti tuotetuista sisustustuotteista. Luonnonmateriaaleista valmistetut ajattomat tuotteet ja pohjoismainen värimaailma luovat yhtä aikaa rauhoittavia ja virkistäviä kokonaisuuksia. Roots Living -malliston matot ja päiväpeitot valmistetaan käsityönä Intiassa, lakanat, pyyhkeet ja torkkupeitot Euroopassa. Luonnonkosmetiikka valmistetaan Suomessa puhtaista kotimaisista materiaaleista.

Malliston tuotteissa yhdistyvät suomalainen design, luonnonmateriaalit ja Pohjolan värimaailma. Eettisyys, estetiikka, yhteiset arvot ja halu tehdä hyvää ohjaavat Roots Livingin toimintaa yli kulttuuristen rajojen.

Sisustamme tämän päivän koteja, jotka tuottavat kauneutta ja hyvinvointia asukkailleen.

rootsliving.fi

EMUn tuotteiden design luo eleganssia ja tyyliä

EMU on italialainen designvalmistaja, jonka vahvat juuret ulottuvat vuoteen 1951. Italian Umbriassa perustettu EMU on noussut kansainvälisesti tunnetuksi brändiksi innovatiivisten tuotantomenetelmiensä ja nimekkäiden suunnittelijoidensa kuten Arik Levyn, Aldo Ciabattin, Paola Navonen, Patricia Urquilan ja Jean-Marie Massaudin ansiosta.

Tänä päivänä EMU on läsnä kaikkialla maailmassa ja nauttii kasvavasta menestyksestä tuotteiden mukavuuden ja eleganssin ansiosta. EMU tunnetaan erityisesti uniikeista, teräksestä ja alumiinista valmistetuista huonekaluistaan, jotka ovat ylivertaisia niin teknisten ominaisuuksiensa kuin yksityiskohtaisen designinsa puolesta. EMUn tuotteet sopivat ulko- ja sisätiloihin, niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Laadukkaat, ajattomat tuotteet valmistetaan Emun omalla tehtaalla Italiassa.

emu.it

Innovation LivingTM– ratkaisuja kompaktiin tilaan ja asumiseen

Innovation LivingTM on tanskalainen designyritys, joka on ylpeästi ankkuroitunut maansa pitkään huonekaluvalmistuksen perinteeseen.  Vuodesta 1989 lähtien Innovation Living on omistautunut monikäyttöisten vuodesohvien suunnittelulle ja kehitykselle, mutta alkuperäinen innovatiivinen idea lähti liikkeelle vuonna 1971 Flemming Höjfedtin säkkipusseista. Konseptin kasvaessa Innovation Living palkittiin useilla muotoilupalkinnoilla ja teki hedelmällistä yhteistyötä tanskalaisen suunnittelijan Verner Pantonen kanssa.

Haluamme tarjota huonekaluja, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämään. Skandinaavisen, kestävän ja muodikkaan designin innoittamana Innovation Living tekee monikäyttöisiä vuodessohvia, jotka sopivat kompaktiin tilaan ja asumiseen. Hyvä esteettinen suunnittelu kulkee käsikädessä erinomaisen toimivuuden ja mukavuuden kanssa.

Innovation Livingin tuotantolaitoksia Ukrainassa ja Kiinassa auditoidaan jatkuvasti amfori BSCI Code of Conduct -periaatteiden mukaisesti, jotta voidaan varmistaa läpinäkyvyys ja hyvät olosuhteet niille, jotka tukevat meitä ja toimittajiamme.

innovationliving.com